Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Ο Κύκλος Των Βλαμμένων Ποιητών.

 
 
 
 
Ο χρήστης Pandaimonio Twra Panta κοινοποίησε την ενημέρωση κατάστασης του χρήστη Ο Κύκλος Των Βλαμμένων Ποιητών.
Πεθαίνει ένας και πάει στην κόλαση. Εκεί, θα διαπιστώσει ότι υπάρχει ξεχωριστή κόλαση για κάθε χώρα.
Πηγαίνει πρώτα στην Γερμανική κόλαση και λέει:
- Τι έχετε εδώ;
- Λοιπόν, σε βάζουν στην ηλεκτρική καρέκλα για μια ώρα στην συνέχεια σε βάζουν να καθίσεις σ ένα κρεβάτι με καρφιά για άλλη μία ώρα και την υπόλοιπη ημέρα σε μαστιγώνει ο γερμανός διάβολος.
Του τύπου δεν του αρέσει αυτό που ακούει και προσπαθεί στην Ρωσική κόλαση
- Τι έχετε εδώ;
- Λοιπόν, σε βάζουν στην ηλεκτρική καρέκλα για μια ώρα στην συνέχεια σε βάζουν να καθίσεις σ ένα κρεβάτι με καρφιά για άλλη μία ώρα και την υπόλοιπη ημέρα σε μαστιγώνει ο ρώσος διάβολος.
Στη συνέχεια ελέγχει την αμερικανική, γαλλική, και ιταλική κόλαση και του λένε τα ίδια .
Στο τέλος φτάνει και στην Ελληνική κόλαση. Από έξω, στην είσοδο, μια ουρά χιλιομέτρων.
- Τι έχετε εδώ;
- Λοιπόν, σε βάζουν στην ηλεκτρική καρέκλα για μια ώρα στην συνέχεια σε βάζουν να καθίσεις σ ένα κρεβάτι με καρφιά για άλλη μία ώρα και την υπόλοιπη ημέρα σε μαστιγώνει ο έλληνας διάβολος.
- Καλά, είναι περίπου τα ίδια όπως και στις άλλες κολάσεις, γιατί λοιπόν , τόσοι πολλοί άνθρωποι θέλουν να πάνε στην Ελληνική κόλαση;
- Επειδή η ηλεκτρική καρέκλα δεν λειτουργεί και κανείς δεν έρχεται για να την επισκευάσει, καρφιά στο κρεβάτι δεν υπάρχουν γιατί δεν τα βρήκαν με τις μίζες και ο διαγωνισμός αναβάλλεται συνεχώς και τέλος ο διάβολος είναι πρώην βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου , ο οποίος έρχεται, υπογράφει για τις παρουσίες και μετά πηγαίνει και αράζει στο καφενείο της κόλασης....Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου