Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2013

ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΚΛΑΝΙΑΣ.......

* Καλώς ήρθες στην ιστοσελίδα μου *

ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΚΛΑΝΙΑΣ.......

Η απλή, καθημερινή:
Διαρκεί περίπου ένα δευτερόλεπτο, έχει μια βαθιά και υποβλητική χροιά στον ήχο της και εγκλείει ένα βρωμερό σύννεφο με ΑΟΕ ((Α)ερια οφ εφεκτ) περίπου 2 μέτρων. Απλή, καθημερινή, φιλική!!!

Η "Νταβραντισμένη":
Δυνατή και πομπώδης, περίπου σαν ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΠ έχει τη χαρακτηριστική μυρωδιά του σάπιου μήλου (έχει γίνει και κολόνια από τη DKNY).

Η "Κλούβια":
Οχι κλούβα, κλούβια. Το όνομά της το χρωστάει στο γεγονός πως η οσμή της μοιάζει με αυτήν του κλούβιου αυγού (Υδρόθειο για τους γνώστες). Συχνά κόβει την όρεξη στους γύρω και μπορεί να εξελιχθεί σε όπλο μαζικής καταστροφής συνδυαζόμενη με την παραπάνω.

Η "Κωλοχωρίστρα":
Χαρακτηριστικός ήχος ΜΠΡΡΡΡΠ. Δεν είναι τόσο μακρόσυρτη όσο η Νταβραντισμένη αλλά είναι πολύ περισσότερο βίαιη και ξαφνική. Την νιώθετε που λέμε. Μπορεί να είναι κλούβια η σάπια, ανάλογα.

"The Ripper" ή αλλιώς "Μητέρα Όλων Των Κλανιών" (ΜΟΤΚ):
Η βασίλισσα των κλανιών. Βουνά (μαζί με φούρνους) γκρεμίζονται στο ξύπνημα της, είναι ξαδέλφη του Εγκέλαδου.

Η "Έκπληξη"!!!:
Δεν την είχατε πάρει πρέφα αλλά εκεί στα ξαφνικά, ΜΠΡΡΟΥΠ!!!!

Ο "Πυροβολισμός":
Ο ήχος της μοιάζει με αυτόν μιας πιστολιάς. Ξερός, απότομος βίαιος και πολύ δυνατός!!! Σπάνιες αλλά όπως προδίδει το όνομά τους, πολύ επικίνδυνες.

Η "Μπουρμπουλήθρα":
Με ήχο που φέρνει σε αυτόν του φραπέ όταν του φυσάμε από το καλαμάκι αέρα, προδίδει άσχημη συνέχεια. Συνήθως η Μπουρμπουλήθρα προκαλεί την αποβολή σκατών μαζί με τις μπουρμπουλήθρες καθώς και την ντροπή του κλάστη..

Η "Σιωπηλή":
Αθόρυβη άλλα θανατηφόρα (silent but violent). Ότι της υπολείπεται σε ακουστικότητα το έχει σε γόμωση. Συχνές παρενέργειες περιλαμβάνουν ξαφνικές λιποθυμίες των παρευρισκομένων και βίαιες εξόδους από το δωμάτιο συχνά με κραυγές όπως "Πωωωω!!!","Αντε γ@μήσου!!!"," Πάλι ρε μαλ@κα;"

"50-50":
Σκέτος τζόγος. Συχνά με τα ανεπιθύμητα αποτελέσματα. Εναλλακτικοί τίτλοι "Πήγε να κλάσει και χέστηκε", "Πήγα για μαλλί και βγήκα σκατά"..

"Μη μου μιλάτε"!!!:
Αυτή δεν είναι κλανιά, είναι state of mind. Η πιο zen κλανιά μακράν. Χρειάζεται κάθε μόριο του εγώ για να την κοντρολάρουμε και συχνά, αν μας αποσπάσουν τη προσοχή αυτοί το πληρώνουν.

"Πρωτοκλασάτη":
Το σοφό ρητό των Ελ, "πρωτοκλάστης, πρωτομυριστής" εφαρμόζεται εδώ πλήρως. Κλάσε, Pαίξτο αδιάφορος και κοίτα ή μάλλον κάρφωσε το διπλανό σου με το βλέμμα σου..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου